keresés a weboldalon

20. Zala Szépe döntő (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

20. Zala Szépe döntő (Videó)

2014 szeptember 30 - kedd
Hétvégén tartották a 20. Zala Szépe verseny döntőjét. A Városi Sportcsarnokban teltház fogadta azt a 10 lányt, akik bekerültek az utolsó fordulóba. A lányok utcai ruhában, fürdőruhában és estélyiben vonultak a zsűri elé.

A lányok már szombat reggel megkezdték a felkészülést a Városi Sportcsarnokban. Tompagábor Kornél, a Kvártélyház Kft. ügyvezetője és Stefán Gábor koreográfus már csak tökéletesítik a mozdulatokat. A főpróbán már mindenki pontosan tudta a lépéseket, és azt is, hogyan kell megnyernie este a zsűrit.

Németh Kitti, az egyik versenyző elárulta, hogy nagyon jól összebarátkoztak a próbák alatt.

Persze ez nem mindenkinél volt így. Az utolsó előtti pillanatokban az öltözőben szinte tapintani lehetett a feszültséget. A színfalak mögött fodrászok és profi sminkesek dolgoztak azon, hogy a lányok a lehető legszebben lépjenek színpadra.

Az este két műsorvezetője Ötvös Brigitta, a Miss International Hungary 2013 győztese, valamint Fülöp István, a Pannon Lapok Társaságának marketing igazgatója volt. Ők néhány szóban beszéltek a lányokról, majd pontozott a zsűri. Ezt fürdőruhás felvonulás követte.

A zsűri elnöki tisztségét Kun Edit, az 1989-es Zala Szépe kapta meg.

Az estélyi ruhákban szinte tündököltek a lányok. Ezt a zsűri is értékelte. Majd elérkezett a várva várt pillanat.

A bíráló bizottság egyhangú döntése értelmében a második udvarhölgy Horváth Zsanett, az első udvarhölgy Török Bettina lett. A 20. Zala Szépe díszes koronája pedig Bazsika Mónika fejére került, aki több mint 20 ezer szavazattal a közönségdíjat is elnyerte.

A többi lány sem ment haza üres kézzel. A döntőt követően pedig mindannyian közösen koccintottak a győztesre és az elmúlt napok emlékezetes pillanataira.

N.D./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: