keresés a weboldalon

Projektet zárt a Kölcsey Ferenc Gimnázium (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Projektet zárt a Kölcsey Ferenc Gimnázium (Videó)

2015 március 27 - péntek
Új természettudományi labor készült a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. A projekt záró rendezvényén szakmai beszámolót tartottak, amelyen elhangzott az is: a 2012-ben indult beruházás mintegy 300 millió forintba került.

A program részeként a labor korszerűsítésén túl új bútorokat, technikai eszközöket, illetve felszereléseket szereztek be. Az elmúlt időszakban szaktanárokat és laboránsokat képeztek, valamint partneriskolák diákjait is várták különféle foglalkozásaikra – tudtuk meg Pozsik Lajostól, a Kölcsey Ferenc Gimnázium laborvezetőjétől.

A laborvezető szólt arról is, hogy több, mint 300 biológia illetve fizika munkafüzet és ugyanannyi tanári segédlet is készült az elmúlt időszakban. Schneider János koordinátorként vett részt a projektben. Mint mondta: Ő tartotta a kapcsolatot az önkormányzat, a fenntartó és az iskolák között.

A záró rendezvényen beszámoltak még arról, hogy a laborban természettudományi érettségire is felkészítik a diákokat. Emellett szakköri foglalkozások, és tehetséggondozási órák is zajlanak itt.

N.D./T.S.

Tartalom megosztása: