keresés a weboldalon

Kitűnően működik a zalaegerszegi Tourinform Iroda (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kitűnően működik a zalaegerszegi Tourinform Iroda (Videó)

2015 július 01 - szerda
Elismerték a zalaegerszegi Tourinform irodát. A szervezet elmúlt 10 évének munkáját kitűnőnek minősítette a Magyar Turizmus Zrt. Ezt a díjat hazánkban egyedül a város turisztikai szervezete érdemelte ki. A részletekről kedden tájékoztatták a sajtó képviselőit.

Oklevéllel ismerték el a zalaegerszegi Tourinform iroda tevékenységét. A díj azt tanúsítja, hogy az itt dolgozó maroknyi csapat az elmúlt 10 évben szakmailag felkészülten, színvonalas kiszolgálással várta a turistákat. Ezt a jövőben is folytatni kívánjuk – hangsúlyozta Pereszteginé Szabó Júlia, a Zalaegerszegi Tourinform Iroda vezetője.

Zalaegerszegen 1998 óta működik Tourinform iroda az önkormányzat fenntartásában. Jelenleg 100 négyzetméteren, 3 fővel működik. A szervezet munkája Balaicz Zoltán, polgármester szerint példaértékű.

Balaicz Zoltán elmondta még: a város idegenforgalmi koncepciója jövőre megújul. Ebben az Aqua City népszerűsítése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a helyi adottságokra, látnivalókra és a népi értékekre. Ennek első lépéseként újra indították a zalai megyeszékhely turisztikai honlapját, ami szerdától a www.zalaegerszegturizmus.hu internetes oldalon érhető el.

M.Zs./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: