Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Pontot húznak (Videó)

• Publikálva: 2017.07.11. 13:32

Július 26-án lesznek nyilvánosak a felsőoktatási ponthatárok. Ennek okán először rendeznek Zalaegerszegen Ponthúzó Party-t, ahol a fiatalok barátaik társaságában tudhatják meg, bekerültek-e a kiválasztott intézménybe. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

Pontot húznak

Az önkormányzat több mint 17 éve támogatja a felsőoktatást - emlékeztetett dr. Vadvári Tibor. Az alpolgármester szerint fontos, hogy a fiatalok megtalálják helyüket Zalaegerszegen.

A rendezvényt a Zalaegerszegi Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány megbízásából a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ szervezi. A diákokat a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karának alakuló terére várják, ahol majd a városban működő egyetemek standjai is felsorakoznak - mondta Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső VMK igazgatója.

Az ingyenes program este 6 órakor Ocho Macho koncerttel kezdődik, majd a diákok 8-tól egy óriás kivetítőn a ponthatárokról tájékozódhatnak. Ezt követően pedig a Wellhello zenekar szórakoztatja a közönséget. A szervezők felhívták a figyelmet, hogy rossz idő esetén a rendezvény a Zalakerámia Sport - és Rendezvénycsarnokban lesz.

N.D./T.S.