keresés a weboldalon

Új központba költözött (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új központba költözött (Videó)

2018 szeptember 07 - péntek
Új logisztikai központ épült Zalaegerszegen. A 2300 négyzetméteres csarnok az Országos Dohányboltellátó Kft. korábbi üzemét váltja. Az 550 milliós beruházás a Modern Városok Programnak köszönhetően valósult meg.

Ez a központ az ország mintegy 10 százalékának dohányellátásáért felel, több, mint 700 boltba szállítják innen a termékeket. A korábbi helytől eltérően az új létesítményben modernebb környezetben, illetve sokkal hatékonyabban látják el a mindennapi feladatokat. A részletekről Peho Árpád, az Országos Dohányboltellátó Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztatott.

A kiszállítósofőrök szintén egy algoritmus alapján dolgoznak. A beruházás jól illeszkedik a Modern Városok Program helyi gazdaság- és iparfejlesztési elképzeléseihez – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

A csarnok tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak az okos megoldásokra, a környezettudatosságra, valamint az energiahatékonyságra. A bel-és kültéri világításhoz LED-fényforrásokat használnak és szelektíven gyűjtik a hulladékot.

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: