Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Jubileum (Videó)

• Publikálva: 2018.11.07. 17:55

40 éves a Kodály Zoltán utcai tagóvoda. A jubileum alkalmából egészhetes ünnepségsorozatot tartanak: szerdán hivatalosan is átadták a közelmúltban 134 millió forintból felújított intézményt.

Jubileum

Kollégákat, tagintézményvezetőket és képviselőket is meghívtak az eseményre, melyen megemlékeztek az elmúlt évtizedekről. Balaicz Zoltán - amellett, hogy a város nevében megköszönte valamennyi munkatárs és óvónő munkáját - arról beszélt, hogy az elmúlt hónapokban milyen forrásokból szépült meg az épület kívül-belül.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az elmúlt négy évtized szükségessé tette a beruházást. A korszerű megoldásokkal komfortosabbá vált az évkezdés is.

Békefiné Bertók Andrea, intézményvezető:

Az eseményen részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, aki kiemelte: a gyerekek óvodában töltött évei meghatározóak egész életük szempontjából, ezért sem mindegy, milyen körülmények között telnek napjaik. Sándor Dénes György önkormányzati képviselő szerint a kisgyermeknevelés helyszínei találkozópontok a szülők - így a településrészek lakói - számára, ezért is fontos bázisok. A Kodály utcába - öt csoportba - 107-en járnak.

Dormánné Nyakas Tünde óvodavezető:

A születésnapra a vendégek sem érkeztek üres kézzel. Mátai Ferenc, a Landorhegyi iskola igazgatója 40 darab sporteszközt adott át a gyerekek számára azzal a szándékkal, hogy sportosan érkezzenek hozzájuk. Az esemény az ovisok műsorával zárult.

Sz.É./T.S.

Fotó: Seres Péter