Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Szeptemberben zárva

A szélsőséges időjárás, a tegnapi nagy intenzitású csapadék némi technikai zavart okozott a Mártírok úti épület alagsorában, délután vízbetörés történt, a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán. A termek kiszáradására és a fertőtlenítésére muszáj hagyni néhány hetet. Ezért a Kommunizmus Áldozatainak Emlékhelye előreláthatólag szeptember hónapban nem látogatható.

A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

2018.09.05. 11:58

Múzeumok Őszi Fesztiválja

Örömmel adjuk hírül, hogy 2018. október 1. és november 11. között ismét megrendezik a nagy sikerű országos rendezvénysorozatot, a Múzeumok Őszi Fesztiválját. A programkavalkád idei jelmondata a kulturális örökség európai évéhez kapcsolódóan: „Szenzációs örökségünk!”

A 2018-as évet Magyarország Kormánya a Családok évének nyilvánította, így a Múzeumok Őszi Fesztiválja 2018-ban ehhez is kapcsolódni kíván. A fesztivál egész ideje alatt a főszervezők arra szeretnék inspirálni a múzeumokat, hogy hiteles válaszokat adjanak a kérdésre: milyen speciális élményekkel lehet elősegíteni a minőségi szabadidő családi körben és múzeumi környezetben való eltöltését.

A zalaegerszegi Göcseji Múzeum is csatlakozott a rendezvényhez, a közelgő hetekben az alábbi programokkal várjuk az érdeklődőket:

2018.08.29. 12:59

Kommunizmus Áldozatainak Emlékhelye

A zalaegerszegi börtönmúzeum - Zalaegerszeg, Mártírok útja 5. - a kommunizmus borzalmaira, a meghurcoltakra és az áldozatokra emlékezteti a látogatót. A múzeum minden héten keddi napon óránként látogatható.

Kapunyitás 14.00, 15.00 és 16.00 órakor.

2018.02.27. 14:47