Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

ZEG összehoz (Videó)

• Publikálva: 2018.06.05. 12:05

„Zeg összehoz” néven indított egyhetes programsorozatot a Zalaegerszegi Fiatalok Egyesülete. A rendezvény az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint a Minisztérium, és a Nemzeti Együttműködési Alap által hirdetett pályázat segítségével jött létre. A találkozóra a megyeszékhelyi és környékbeli fiatalok mellett Barótról is érkeztek.

ZEG összehoz

Fő cél a kapcsolat- és közösségépítés, illetve a tapasztalatcsere. A következő napokban a sport- és egészségfejlesztésről, a munkaerőpiaci helyzetről valamint a gazdaságról hallhatnak előadásokat a fiatalok. A szervezők túrával és kirándulással is készültek – mondta Tóth Gábor, a Zalaegerszegi Fiatalok Egyesületének alelnöke.

A baróti Zöld Ifjak Környezetvédelmi Egyesülettől 7-en jöttek. Ráduly Antal Róbert, az egyesület tiszteletbeli elnöke 4. alkalommal látogatott el Zalába.

Barót és Zalaegerszeg 2009 óta szoros barátságot ápol. A hivatalos testvérvárosi szerződést tavaly írták alá a zalai megyeszékhelyen. Hamarosan egy 23 fős delegáció utazik a székelyföldi városba, hogy ott is megerősítsék a köteléket.

Gy.A./K.M.

Fotó: Seres Péter