keresés a weboldalon

Elkezdődött (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkezdődött (Videó)

2019 június 07 - péntek
Elkezdődött az Egerszeg Fesztivál, ahol ezúttal is zenei, művészeti és kulináris élmények várják a látogatókat. A korábbiakhoz képest újabb elemekkel gyarapodott a választék: ma kormányablak-busz is fogadta a látogatókat.

Molnár Dorottya Viktória jogosítványt, hat hónapos Barnabás nevű kisfia pedig személyigazolványt kapott az ügyintézés során. A mobil kormányablak rendhagyó helyszínen, a Dísz-téren fogadta este hatig azokat, akik éltek a lehetőséggel. Az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések célja, hogy a közigazgatás még közelebb kerüljön az emberekhez.

Dr. Sifter Rózsa, kormánymegbízott, Zala megye:

A zalai megyeszékhelyen már hagyománya van a fesztiváloknak. A szórakoztató rendezvénysorozat gyökerei közel 90 éves múltra nyúlnak vissza.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A délutáni hivatalos megnyitón elhangzott: a szervezők azt szeretnék, ha mindenki találna kedvére való, hasznos programot a kínálatban.

Tompa Gábor, ügyvezető, Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft.:

A térség kiemelkedő összművészeti kavalkádján három színpadon és több helyszínen zajlanak az események. Idén a Zala Megyei Népművészeti Egyesület által szervezett horvát-magyar Pünkösd is része az Egerszeg Fesztiválnak, amit hétfőn tartanak.

Sz.É./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: