keresés a weboldalon

Adományt kapott a kórház (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adományt kapott a kórház (Videó)

2019 június 12 - szerda
Harmadik alkalommal rendezték meg idén a MOBIL – Járműipari és Logisztikai Szakkiállítást és Konferenciát a megyeszékhelyen. Az esemény most először jótékonysági célt is szolgált. A tombolákból befolyt összeget kedden adták át a megyei kórház egyik osztályának.

Zalaegerszegen szinte már nincs olyan rendezvény, ahol a jótékonyság ne kapna szerepet. Ebbe a sorba illeszkedett a MOBIL című program, melynek a járműipari tesztpálya adott otthont. A részletekről Balaicz Zoltán polgármester számolt be.

A május végi szakmai eseményen 300 ezer forint gyűlt össze. Ezt a pénzt az adományozott I. Belgyógyászat és Infektológiai Osztály többek között a dolgozók kongresszusi részvételére fordítja majd – tájékoztatott dr. Kovács Mónika osztályvezető főorvos, majd hozzátette:

Az átadón résztvevő Halász Gabriella főigazgató kiemelte: rengeteg jótékonysági akciónak kedvezményezettje a kórház. Szerinte ez azt jelzi, hogy a helyi közösség megbecsüli az orvosok munkáját, így ők a még jobb és színvonalasabb ellátásre törekednek.

V.D./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: