Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Kutyafuttató Páterdombon (Videó)

• Publikálva: 2019.07.04. 15:58

Elkészült a páterdombi kutyafuttató. A Baross és Holub utca kereszteződésénél található zöldfelületen egy 400 négyzetméteres létesítményt adtak át. A jövőben agility eszközökkel is bővülhet a park.

Kutyafuttató Páterdombon

Folyamatosak a fejlesztések a Páterdombon. A Kinizsi utcai játszótér két héttel ezelőtt új eszközzel gazdagodott, melyet már birtokba vettek az itt lakó gyerekek. A településrészi önkormányzat fontosnak tartja a közösségi terek megóvását és fejlesztését. Ennek megfelelően - a lakossági igényekhez igazodva -, ebben a városrészben is kialakítottak egy kutyafuttatót – tájékoztatott Gecse Péter önkormányzati képviselő.

Ezt a területet régóta használták a kutyatulajdonosok. Mostantól biztonságos, zárt környezetben, szabadon engedhetik kedvenceiket. Amennyiben kérik, a területet átalakítják – mondta Szak Tibor, a Polgármesteri Hivatal út- és közművelődési csoportvezetője.

A közel 2 millió forintos beruházás tisztább, kulturáltabb környezetet eredményez. Hasonló terület kiépítését a Berzsenyi utcában is tervezik.

Gy.A./K.M.

Fotó: Seres Péter