keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Online kérdőív a helyi közlekedésről (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Online kérdőív a helyi közlekedésről (Videó)

2021 december 01 - szerda
Milyen legyen Zalaegerszeg helyi buszközlekedése? Erre keresi a választ Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a Mobilissimus Kft. közreműködésével összeállított online kérdőívében. A szakemberek kíváncsiak a közlekedők szokásaira, véleményére és igényeire.

A pandémia a közösségi közlekedésre is hatással van. A tapasztalatok szerint egyes járatok utasainak létszáma drasztikusan csökkent. Ezért is fontos felmérni az új helyzet indokolta elvárásokat – fogalmazott Gecse Péter. A kérdésekre eddig 900-an adtak választ, köztük olyanok is, akik autóval vagy kerékpárral járják a várost. Az alpolgármester hangsúlyozta: mindenkinek a véleménye fontos.

Gecse Péter, alpolgármester, Zalaegerszeg:

Az önkormányzatnak éves szinten többszázmillió forintba kerül a helyi közösségi közlekedés fenntartása. Gecse Péter kiemelte: önmagában a megfelelő menetrend kialakítása nem elég, az is nagyon fontos, hogy a szolgáltatást minőségi buszpark lássa el.

Gecse Péter, alpolgármester, Zalaegerszeg:

A kérdőív december 3-áig érhető el a legnagyobb közösségi oldalon, illetve a város honlapján. A kitöltés kb. 10 percet vesz igénybe:

https://forms.gle/otid3fDCLG53tssd9

Sz.É./F.M.

Tartalom megosztása: