keresés a weboldalon

25 éves a Zöldövezet (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

25 éves a Zöldövezet (Videó)

2022 december 06 - kedd
Huszonötödik évfordulóját és 300. adását ünnepli a Zalaegerszegi Televízió legrégebbi magazinműsora, a Zöldövezet. A jubileumról a partnerekkel és a városvezetéssel együtt emlékeztek a médium székhelyén.

1997 telén indult útjára a televízió egyik meghatározó műsora. Vörös Nándor alapító főszerkesztő és állandó munkatársa, Elmont Krisztián azóta is változatlan alapossággal és minőségben dolgozzák fel az aktualitásokat. A fél órás műsor a környezet- és természetvédelemmel, az agráriummal, vadgazdálkodással, horgászattal, turisztikával, valamint kertészkedéssel foglalkozik.  

Vörös Nándor felelős szerkesztő, alapító, Zöldövezet:

Elmont Krisztián vágó, operatőr, Zöldövezet:

A Zöldövezet minden hónap első hétfőjén jelentkezik új összeállítással. Erre háromszázadik alkalommal került sor e hét elején. Mindez nem valósulhatott volna meg a szponzorok kitartó támogatása nélkül.

dr. Nádor László elnök, Zala Megyei Vadászkamara:

Balogh Rudolf nyugalmazott ügyvezető, Baki Agrocentrum:

Az ünnepségen Balaicz Zoltán polgármester emléklappal ismerte el a televíziós szakemberek munkáját, majd Vörös Nándor megköszönte a partnerek közreműködését. A torta felvágása után – a jubileum alkalmából – rendhagyó műsor készült, amit a Híradó után az Egerszegi Estékben láthatnak.

N.J./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: