keresés a weboldalon

Hittantábor

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hittantábor

2013 október 29 - kedd
A nyári szünet első hetében hittantáborban voltam. Judit néni szervezte, és Zsófi unokatestvérem volt a felügyelő. Minden napra kitaláltak programokat.

 
Az első nap az ismerkedésről szólt. Nagyon sokan voltunk, ezért több csoportba osztottak bennünket. Örültem, mert az osztálytársaimmal  – Petrával, Martinnal és Ferikével – kerültem egy csapatba. Elmentünk gyalog Búcsúszentlászlóra misére. Nagyon szép ott a templom. Busszal jöttünk haza és a Halászcsárdában kaptunk ebédet. Délután egy jót játszottunk, majd hazamentünk.
 
 
Kedden játszótéren voltunk, ahol kipróbáltuk a labirintus csúszdát és sokat hintáztunk. Ott volt egy bácsi, aki érdekes történeteket mesélt nekünk Jézusról.
 
 
Nagyon vártam a következő napot, mert állatsimogatóba mentünk. Egy baj volt, hogy gyalogolni kellett, és nagyon meleg is volt, ezért igencsak elfáradtunk. Amikor megérkeztünk a tanyára, tényleg megsimogathattunk egy csomó állatot. Volt birka, tengerimalac, malac, kutya, macska és ló. Vicces, hogy a lovat Matyinak hívták, mint a kistestvéremet. 
 
 
Csütörtökön a termálfürdőben pihentünk. Kihasználtam minden percet, folyamatosan a medencében lubickoltam, csak akkor mentem ki, amikor ebédeltünk. Pizzát kaptunk, ami a kedvencem.
 
 
Pénteken véget ért a tábor. Vártuk szüleinket délutánra, mert minden csapat előadással készült. Mi egy zeneszámot költöttünk át, azzal léptünk fel. Nagy sikert arattunk, elsők lettünk a versenyben.
 
Nagyon jól éreztem magam a táborban! Judit nénitől két puszival búcsúztam.
 
Papp Csenge 4.a
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: