keresés a weboldalon

A sport és egészség jegyében…

Zalaegerszeg címer
Hírek

A sport és egészség jegyében…

2013 november 29 - péntek
Diákönkormányzatunk november hónapban is rendhagyó gyűlést szervezett.

Ezúttal az egészséges életmód és a sport fontosságára helyeztük a hangsúlyt. Vendégeinket is e két téma jegyében hívtuk meg. Megtisztelt minket jelenlétével Bodrogi Csaba, a ZTE KK többszörös bajnoka, sportvezetője, jelenlegi utánpótlás edzője. Az abszolút hazai pályán ismerősen mozgó kitűnő kosárlabdázót, Kámán Tamást is köszönthettük. Iskolánk részéről Mátai Ferenc igazgató úr és Kovács László testnevelőnk, kosárlabdaedzőnk vett részt a beszélgetésen. De nem csupán beszélgetés zajlott ám!

A program első fele igazán lazára sikeredett. Tornacsarnokunkban kosárlabda versenyt vívhattunk mi, diákok a rutinos sportolókkal. Mindenki örömmel, lelkesen vetette bele magát az össznépi kosárdobálásba. Még az sem zavart bennünket, hogy olykor nem egészen szabályosan dobtuk a ziccereket!

A gyűlés második fele már igazi beszélgetés volt. Szó esett a sport, a rendszeres mozgás fontosságáról. Vendégeink saját életükről, az élsportban szerzett tapasztalataikról is meséltek. Elmondták, milyen módon változtatta meg mindennapjaikat a sport.

A végére meglepetés maradt. Vendégeink sorsolták össze a felsős és alsós osztály-párokat a közelgő Mikulás ünnepre. Ilyenkor ugyanis az a szokás járja nálunk, hogy mi, felsősök kis műsorral meg némi ajándékkal keressük fel az alsós gyerekeket.

Örülünk neki, hogy jó hangulatú, sportos programon vehettünk részt. Ezúttal is köszönjük a szervezők munkáját. A végén most sem maradhatott el a csoportkép, nézzétek csak!

Karáth  Rebeka  7.c
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: