keresés a weboldalon

Focitorna – ifjaknak

Zalaegerszeg címer
Hírek

Focitorna – ifjaknak

2014 február 14 - péntek
Január végén, egy csütörtöki délutánon a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában a 7-9 éves korosztály mérhette össze erejét, tehetségét a futball területén. A város két másik, sportban igencsak remek eredményeket felmutató suliját láttuk vendégül. A mieink mellett az Öveges- és a Belvárosi Általános Iskola Petőfi székhelyintézményének diákjai mérkőztek.

Nekünk, idősebbeknek is tátva maradt a szánk a „picik”- mert számunkra ők mégiscsak azok – jó néhány megmozdulása láttán. Ezek a srácok bizony nem spóroltak az energiával! Belegondoltam: valójában akár későbbi, tehetséges játékosok bravúrjainak lehetek szemtanúja-már most! Fiatalon megismerkedtek e nagyszerű játék alapjaival, s ahogy elnéztem, kondíciójuk is bámulatos. Tapasztalatot szereznek minden egyes mérkőzés, torna alkalmával, s ez felnőve csak javukra válhat.

A versenyszellem persze egész idő alatt belengte a csarnokot. Bár tudjuk: a részvétel a fontos, azért a csapatok győzni jöttek ide! A bajnok a nap végén a Petőfi iskola lett, az Ifjú Ronaldo-csapat mindent vitt!

Második helyezést ért el iskolánk korosztályos csapata, a bronzérem az Övegesnek jutott.

Gratulálok mindhárom „különítménynek”, hiszen nem csupán maguknak, de iskolájuknak is dicsőséget szereztek.

Iskolánk focistáit Szalai Csaba tanár úr, testnevelő, edző készítette fel, neki is jár a gratuláció.

Hajrá srácok, csak így tovább!!!

Lakatos  Tamás  7.b
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: