keresés a weboldalon

A DÖK- napon

Zalaegerszeg címer
Hírek

A DÖK- napon

2014 május 26 - hétfő
Az alsós osztályok is részt vehettek ezen a különleges programon, aminek felsős részéről nyolcadikos társunk írt. A nap úgy zajlott, hogy az első három órát megtartottuk, de a többit nem. Helyette a tanító nénik, bácsik szerveztek nekünk különféle programokat.

Így a csütörtök nagy része a szórakozásról szólt. A mi osztályunk először egy interaktív táblás programon vett részt. Ez a kis játék a természetet állította középpontba. Össze kellett szedni a szemetet, és föl kellett ismerni az állatok lábnyomait, hangját.

A következő állomáson versenyeztünk (azt mi nagyon szeretjük!), fel kellett venni egy pólót és egy sapkát, majd minél gyorsabban levenni őket.
A másik teremben rókákat kerestünk – persze nem igaziakat! Öt állatot kellett megtalálni. Úgy lehetett őket meglelni, hogy ahova eldugták ezeket, onnan kilógott a farkuk.

Rövidre fogom a szót, így csak a szerintem a legjobbat írom még le. Ez egy váltóverseny volt. Be kellett ugrani egy hullahopp karikába, majd átbújni alatta, aztán ezt újra megismételni a bukfenc után.

Nekem nagyon tetszett ez a nap, a játékos versenyek, az izgalom.

Csiszár Gyopár 4.a
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: