keresés a weboldalon

Pénteken kezdődik a IV. Oktoberfest Sörfesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pénteken kezdődik a IV. Oktoberfest Sörfesztivál (Videó)

2014 október 08 - szerda
Vidámpark, Kézműves sörök, Sörpingpong, csülökpörkölt főzőverseny és még fogathajtás is várja az érdeklődőket a negyedik alkalommal megszervezett Oktoberfest Sörfesztiválon. A Városi Sportcsarnok és a Zala Pláza környékén október 10-én, pénteken kezdődnek a programok.

A Zalaegerszegi Gasztrokultúrális Egyesület idén is számos programmal készül. A szervezők a helyiek mellett a turistákat is szeretnék Zalaegerszegre csábítani, és igyekeznek minden korosztályt megszólítani. Pénteken például a fiataloknak  hip-hop délutánt szerveznek. A Sportcsarnok mögött deszkás park várja majd őket. A fellépők között itt lesz a Griffins, a Children of The Distance és Deniz is. A koncerteket bajor est követi majd.

Székedli Bertold, a Zalaegerszegi Gasztrokultúrális Egyesület elnöke elárulta, hogy Zalaegerszeg testvérvárosát, Klagenfurt lakóit is meghívták a rendezvényre.

Szombaton egész napos bemutatót tart majd a Magyarországon nemrégiben alakult Sörpingpong Egyesület. Emellett lesz Sörolimpia is, amelyen a zalaegerszegi városrészek indulhatnak. Vasárnap csülökpörkölt főzőverseny, fogathajtás és véradás is lesz. Mindezek mellett három napon át 40 kiállító, mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek várják az érdeklődőket- mondta Schwager Konrád, a Zalaegerszegi Vásár Kft. ügyvezetője.

A futball kedvelők szombaton óriáskivetőn láthatják majd a román – magyar EB selejtező mérkőzést. A három nap alatt színpadra lép többek között Zorán, a Road, és a magyar heavy metal történetének egyik legsikeresebb együttese, az Ossian is.

N.D./B.P.

Tartalom megosztása: