keresés a weboldalon

Virágos Zalaegerszegért eredményhirdetés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Virágos Zalaegerszegért eredményhirdetés (Videó)

2014 október 30 - csütörtök
Kihirdették a Virágos Zalaegerszegért verseny eredményeit. Zalaegerszeg önkormányzata és a Városgazdálkodási Kft. idén is meghirdette környezetszépítő pályázatát, amelyre összesen hatvanan jelentkeztek. Július 4-ig lehetett nevezni családi házak, társasházak, kereskedelmi vagy gazdálkodó egységek és oktatási-nevelési intézmények kategóriájában.

A helyi verseny kapcsolódik a Virágos Magyarországért Mozgalomhoz, amelyben az elmúlt évek sikereire alapozva a város idén is versenybe szállt.

Horváth István, a Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatója azt mondta: a város ettől a szoros társadalmi összefogástól lesz még szebb.

Az intézmények közül az első helyezést a Zalaegerszegi Öveges József Általános iskola kapta, a Kereskedelmi és ipari telephelyek kategóriájában pedig Nemes Róbert vehette át az elsőnek járó díjat.

Nemes Róbert, a Gömby Hobby Kreatív Kézműves Bolt üzletvezetője elárulta: sokaknak tetszett a kertrész, amelyet kialakított az üzlet előtt, ezért nevezett a versenyre.

A családi házak kategóriájában Kocsis István, társasházak kategóriájában pedig Sebők Jánosné és Varga Zoltánné lett az első. A városlakók nemcsak saját kertjüket, környezetüket nevezhették be a pályázatra, hanem szomszédjukét, családtagjukét, barátjukét, vagy akár egy ismeretlenét is.

Boda László, a Városesztétikai Társaság vezetője egy céget és egy bevásárlóközpontot is ajánlott a verseny szervezőinek.

Minden kategóriában az első 3 helyezett tárgynyereményt, vagy vásárlányi utalványt kapott.

N.D./N.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: