keresés a weboldalon

Gyermeknap az iskolában

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gyermeknap az iskolában

2015 május 22 - péntek
A hagyományoktól eltérően, egy kicsit korábbi időpontban, már május 8-án megrendezésre került iskolánkban a gyermeknap.

Először Ádám és Gábor bácsival tornáztunk zenére a műfüves pályán. Aztán csapatjátékokban sorverseny és kötélhúzás volt.

A délelőtt folyamán kézműves foglalkozásokon lehetett részt venni. Bőven volt választék, hőre puffadó gyurmakép, gyöngykarkötő fűzés, kulcstartó készítés és gumikarkötő szövése között lehetett választani. De ez még nem volt minden, lehetett agyagozni, ahol gyönyörű tálat készíthettünk.

Nagy sikere volt a „tetoválásnak” is, ahol Gitta néni, Emőke néni és Aliz néni fantasztikus mintákat festettek ránk. Nagyon érdekes volt az is, amikor ellátogatott hozzánk Iván, aki világbajnokságot nyert a peonza versenyen. Itt össze is mérhették a tudásukat a petőfis diákok. Ismét ellátogattak hozzánk a Göcsej Kutyaklub aranyos kutyusai is. Az oktatók megmutatták, hogy ezek az állatok milyen ügyesek és mennyi mindenre megtaníthatóak. Sokat lehetett mozogni is, mindenki kipróbálhatta az ugrálóvárat, a biciklis ügyességi pályát. Megnézhettük az ugróköteles bemutatót is, ami igazán érdekes volt.

A buli délután kettő órakor ért véget, amire nyugodtan mondhatjuk, hogy igazán színvonalas volt. Itt aztán mindenki megtalálta azt a szórakozási lehetőséget, amihez kedve volt. Jó lenne, ha az évben többször is lenne gyereknap!

Bicsák Zsófi 4.a
Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: