Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Prímák (Videó)

• Publikálva: 2017.11.20. 13:44

Átadták a Zalai Príma Díjakat. 12. alkalommal ismerték el kiemelkedő teljesítményükért a megye művészeit, sportolóit, valamint a tudomány, a kultúra, az építészet és a média személyiségeit. 8 gazdasági társaságot is kitüntetett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének helyi szervezete.

Prímák

A rendezvényt a társadalmilag elismert országos Prima Primissima Díj mintájára hozták létre. Zalában 10 jelölt közül választották ki a legprímábbakat. Elsőként Virrasztó Zsolt újságíró vehette át az elismerést.

Másodikként a nagykanizsai sakk klub képviselője Nádasi Tamás kapta a Kincsem versenylovat mintázó szobrot és az 1 millió forintos jutalmat.

A harmadik legprímább Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész lett, aki feleségét is a színpadra szólította. Mint mondta, az elért eredmények közösen születtek.

Az esten színvonalas produkciók szórakoztatták a közönséget. A Hevesi Sándor Színház művészei mellett három díva – Koós Réka, Ladinek Judit és Ulman Zsuzsa énekének, valamint tánckarának is tapsolhatott a közönség.

Gy.A./E.K.

Fotó: Seres Péter