Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Az Év települése lett Zalaegerszeg (Videó)

• Publikálva: 2017.11.20. 14:04

Újabb elismeréssel gazdagodott Zalaegerszeg a Virágos Magyarországért versenyben. A szakmai zsűri ezúttal az Év települése díjjal jutalmazta a várost.

Az Év települése lett Zalaegerszeg

A zalai megyeszékhely a kezdetektől részt vesz az országos megmérettetésen. Balaicz Zoltán polgármester szerint ez az elismerés ismét egy széleskörű összefogás eredménye.

Az ítészek ebben az évben is a következetes, színvonalas tervezési és kivitelezési munkát, a megfelelő fajtaválasztékot, illetve a város összképét értékelve jutalmaztak – számolt be róla Horváth István, a Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője.

A megyeszékhely évről évre valamilyen kitüntető címmel tér haza a versenyről, így a távoli cél a nemzetközi díj megszerzése – mondta Vigh László országgyűlési képviselő, majd hozzátette:

Ennek azonban több feltétele van. Zalaegerszeg akkor képviselhetné hazánkat az Európai megmérettetésen, ha nagyváros kategóriában ismét az első helyet szerezné meg és megvalósulnának a Modern Városok- illetve a Településfejlesztési Operatív Programban tervezett beruházások.

V.D./E.K.

Fotó: Seres Péter

Kapcsolódó képgyűjtemény