Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Pályázati felhívás

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázat útján kívánja értékesíteni a Zalaegerszeg 2985 helyrajzi számú, kivett beépítetlen terület megnevezésű, 478 m2 nagyságú (természetben Batthyány utca - Kölcsey utca sarkán található) ingatlant. Az ingatlan területét Zalaegerszeg Város Építési Szabályzata (ZÉSZ) beépítésre szánt, Lk-4 jelű kertvárosi lakóterület építési övezetként szabályozza. Az ingatlanra vonatkozó ZÉSZkivonat a pályázati felhívás mellékletét képezi. A Mindszenty Múzeum és Zarándokközpont rövid időn belül történő megépítése jelentősen megváltoztatja a környék arculatát.

2018.06.04. 15:18

Virágos Zalaegerszegért 2018.

Tegyünk együtt virágos városunkért! Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Városgazdálkodási Kft. ez évben is meghirdeti a „Virágos Zalaegerszegért!” környezet szépítő pályázatot, melyre 2018. június 30-ig lehet jelentkezni. A környezetszépítő verseny sokkal többről szól, mint egyszerű virágosításról. A pályázó vállalja, hogy közvetlen környezetét egész évben, rendben tartja, ezzel nagymértékben hozzájárul Zalaegerszeg város esztétikusabb látképéhez. A helyi verseny szorosan kapcsolódik az országos „Virágos Magyarországért” mozgalomhoz, melyben az elmúlt évek sikerén felbuzdulva – tavaly is eredményesen szerepelt városunk. Természetesen Zalaegerszeg idén is versenybe száll, hogy kivívja a verseny bíráinak elismerését. A szervezők bíznak abban, hogy a Virágos Zalaegerszegért felhívásra, ebben az évben is számos családi ház, társasház, kereskedelmi egység és oktatási-nevelési intézmény nyújtja be pályázatát.

2018.05.24. 15:44

CSOK-os önkormányzati építési telkek eladása

I. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázat útján megvásárlásra kínálja fel az alábbi építési telket, melyet az alábbi módok egyikén lehet megvásárolni: I. kedvezményes eladási áron a családi otthonteremtési kedvezményre (CSOK) jogosult magánszemélyek részére vagy II. kedvezmény nélküli áron.

2018.05.14. 08:33

ZEGIKON honlap

2018.03.27. 09:33