keresés a weboldalon

Megújult a Bozsoki-völgyi út (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a Bozsoki-völgyi út (Videó)

2023 augusztus 15 - kedd
Befejeződtek az aszfaltozási munkák a keleti városrészben. Az első ütemben a Bozsoki-völgyi út egy szakaszát tették rendbe. A fejlesztésről a helyszínen tartott sajtótájékoztatón számoltak be.

A beruházással a környéken élők régi álma teljesült. Az arányos városfejlesztés jegyében az önkormányzat már tavaly el akarta végezni a kivitelezési munkákat. Az időjárási viszonyok miatt azonban egy évvel elhalasztották az útépítést.

A munkák a tervek szerint a következő esztendőben folytatódnak. A költségeket önkormányzati forrásból fedezik, de ehhez meg kell teremteni a feltételeket. 

A településrész önkormányzati képviselője kitért arra is, hogy a Bozsoki-völgyi utat egy kilométer hosszúságban szeretnék felújítani. Mint fogalmazott, a városrészben lakók jogos igénye, hagy az aszfaltos út elkészüljön.

A közel 40 méter hosszú szakasz felújítása több mint másfél millió forintba került. A csaknem 3 méter széles út 5 centiméter vastag aszfaltburkolatot kapott. A kivitelezési munkákat egy helyi cég végezte.

K.I./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: