keresés a weboldalon

Jótékonysági nap lesz szombaton (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági nap lesz szombaton (Videó)

2023 augusztus 10 - csütörtök
Ismét jótékonysági nappal egybekötött főzőversenyt rendeznek az Aquacityben. A minden évben hatalmas tömegeket vonzó rendezvényen ezúttal az idén 175 éves Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház javára gyűjtenek. Az eseményre szóló belépőt minden zalaegerszeginek kedvezményes áron adják.

A kórháznak szánt összeg a támogató cégek felajánlásából, a jegyárakból, valamint a főzőcsapatok bevételéből áll össze. A támogatást a Fül-Orr-Gégészeti Osztály műszerparkjának fejlesztésére fordítják. A hozzájárulásból egy audiométert és egy operációs mikroszkópot vásárolnak.

Tavaly 48 főzőcsapat mérte össze tudását.  Akkor, csaknem 10 millió forint gyűlt össze, amit a zalaegerszegi óvodák eszközfejlesztésére fordítottak. A program sikere alapítása óta töretlen.

A zalaegerszegi lakosok a strand szolgáltatásait ezen a napon 1000 forintért vehetik igénybe. A kedvezményhez mindössze személyi igazolványt és lakcímkártyát kell felmutatni. Ezzel egyidőben viszont az Egerszeg Kártya által igénybe vehető kedvezmények nem érvényesek. A vidékről érkező látogatók a fürdőjegy megváltásával a csúszdákat is korlátlanul használhatják.

N.J./G.Zs.

Tartalom megosztása: