keresés a weboldalon

Aszfaltozzák a Kosztolányi utcát (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Aszfaltozzák a Kosztolányi utcát (Videó)

2023 július 06 - csütörtök
Látványos szakaszához érkezett a Kosztolányi Dezső utca kétirányúsítását célzó projekt. Jövő héten aszfaltburkolat kerül a mintegy 1350 méteres szakasz felületére, ami forgalomkorlátozással jár. Minderről a Kosztolányi – Béke ligeti utcák csomópontjában tartott sajtótájékoztatón számoltak be.

A beruházás lassan a végéhez közeledik. A közmű-építési munkálatok hamarosan befejeződnek a Hunyadi utca és a Balatoni út között. A kivitelező már a szegélyezéssel is végzett, így kialakult a pályaszerkezet.

A kivitelező ekkor építi be a kopóréteget az útpályába. Július 13-án és 14-én a gépkocsik nem használhatják ezt a szakaszt, ám a buszok a megszokott rend szerint járnak. A projekt megvalósításának ez a része körültekintő szervezést igényel, ami a kivitelezőknek is nagy szakmai kihívást jelent.

Az itt élőket és itt dolgozókat e-mailben és brossúrákkal tájékoztatják a változásokról. A mintegy 1,7 milliárd forint összköltségvetésű projekt a tervek szerint szeptember végére készül el – addig is kérik, és köszönik a közlekedők türelmét és megértését.

Sz.É./G.Zs.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: