keresés a weboldalon

Záróünnepség (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Záróünnepség (Videó)

2022 október 26 - szerda
Átadták a kitüntetéseket és az októberben rendezett versenyek győzteseinek járó díjakat az idősek hónapja rendezvénysorozat záróünnepségén. A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben a szépkorúakat a városvezető és a térség országgyűlési képviselője köszöntötte.

A nyugdíjasok tiszteletet érdemelnek, mert életútjuk példát mutat a fiatalabb generációnak – fogalmazott Vigh László. Balaicz Zoltán polgármester szerint az idősebb korosztályra nemcsak a világnapon, hanem az év minden időszakában kiemelt figyelmet kell fordítani.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az elmúlt hetekben szellemi- és sportvetélkedők váltották egymást. A csapatok városfelfedező sétán, haditornán, teljesítménytúrán, valamint főzőversenyen mérték össze tudásukat és ügyességüket. Az okleveleket és az ajándékokat a dobogós helyezettek az ünnepségen vehették át. Vadvári Péterné a kapura rúgásban elnyerte a legeredményesebb női versenyző címet.  

Vadvári Péterné:

Vidovicsné Bene Erzsébet több éves munkáját kitüntetéssel ismerték el. Egyik feladata a megyei klubok közötti kommunikáció javítása volt. Kezdeményezésére a járványhelyzetben internetes kávézót nyitottak, melyen keresztül az egyedülálló és beteg emberekkel tartották a kapcsolatot.  

Vidovicsné Bene Erzsébet:

Az ünnepségen Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakember Elégedetten az élettel – vágyak, célok, küzdelmek címmel tartott előadást.

K.I./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: