keresés a weboldalon

Nyitva maradnak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyitva maradnak (Videó)

2022 október 19 - szerda
Nyitva maradnak a zalaegerszegi sportlétesítmények – számolt be közösségi oldalán Balaicz Zoltán. A polgármester úgy fogalmazott: sikeres tárgyalásokat folytatott a sportért felelős államtitkárral, valamint több sportági szövetség vezetőjével, melynek eredményeként – a nehézségek ellenére is – folytatódhat a sportélet a városban.

Nem kell nélkülözniük sem a férfi, sem a női kosárlabda meccseket a zalaegerszegieknek. Ebben állapodott meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével Balaicz Zoltán. Mindkét klub hazai bajnoki mérkőzéseit megtartják idén és jövőre egyaránt.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A kedvező földgázszerződéssel rendelkező ZTE Arénában 25 százalékkal csökkentik az energiafelhasználást, emellett az első osztályú csapat valamennyi bajnoki mérkőzését megrendezik. Ugyancsak jó hír, hogy év végéig biztosan fogadja az iskolásokat, a sportolókat és az úszni vágyókat a megújult városi uszoda.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Balaicz Zoltán hozzátette még: a rezsiköltségek megtérítése mellett továbbra is használható az ifjúsági és sportcentrum, valamint a lőtér. Ugyancsak igénybe vehetők az Alsóerdei Sport- és Élménypark szolgáltatásai.

F.M./F.M.

Tartalom megosztása: