keresés a weboldalon

Díszokleveles pedagógusok (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Díszokleveles pedagógusok (Videó)

2022 október 14 - péntek
Díszoklevéllel tüntették ki azokat a tanárokat és tanítókat, akik ötven évvel ezelőtt vagy korábban szerezték meg első diplomájukat. Az elismeréseket az idősek hónapjának kiemelt rendezvényén, a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben nyújtották át.

A Napsugár utcai óvodások zenés műsorral, az Ady művészeti iskola növendékei pedig népdal összeállítással ajándékozták meg a nyugdíjas szakembereket. Balaicz Zoltán köszöntőjében példaértékűnek nevezte elhivatottságukat és magasszintű tudásukat. Mint fogalmazott, egy életre elkötelezték magukat hivatásuk mellett.  

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Márton Tiborné 50 évvel ezelőtt szerezte meg diplomáját. Harminchárom esztendőn át tanított kémiát és technikát a landorhegyis diákoknak. Nyugdíjba vonulása után óraadóként folytatta és folytatja tevékenységét.  

Márton Tiborné:

Az aranydiplomás Tarjánné Szabó Zsuzsanna 1972-től oktatott a Kölcsey gimnáziumban, ahol 1988-tól nyugdíjazásáig az igazgatói feladatokat látta el. 

Tarjánné dr. Szabó Zsuzsanna:

A városvezető és az országgyűlési képviselő nyolc arany, tizenhárom vas és három rubinoklevelet adott át a kitüntetetteknek. Három nyugállományba vonult óvodapedagógus a Belügyminisztérium által adományozott szakmai elismerést, a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehette át.

K.I./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: