keresés a weboldalon

Ismét lesz „Mustra” (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét lesz „Mustra” (Videó)

2022 szeptember 06 - kedd
Ismét megrendezik Zalaegerszegen a „Mustra Borfolyam” programot. Szeptember 8-a és 10-e között hét vendéglátóipari egység finom nedűket, igényes zenét és egységáras ételeket kínál. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.

Noha a Mustrát nem önkormányzati intézmények szervezik, a város különleges értéknek tekinti – mondta Balaicz Zoltán polgármester. Kiemelte: az ötletgazdák az érdeklődőknek tartalmas időtöltést nyújtanak, ugyanakkor példaértékű az összefogás, mellyel az eseményt életre hívták.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A három nap alatt a minőségre mások mellett olyan nevek adnak garanciát, mint Badacsony, Eger és Villány. Ráadásul ilyenkor a borokkal kapcsolatos ismeretek ugyancsak bővíthetők.

Tőke Erik – tulajdonos, Díszpinty Gasztro Bár:

A vendégek csütörtöktől szombatig pecséteket gyűjthetnek. Aki ezt mindenhol megszerzi, esélyes lesz a fődíjra, egy borkóstolóval egybekötött wellness hétvégére. Ezt ugyan minden vendég nem viheti haza, de az újdonságnak számító mustra logós poharat bárki megvásárolhatja vagy akár visszaválthatja. Az eseménysorozatról a www.mustrazeg.hu honlapon minden információ elérhető.

Sz.E./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: