keresés a weboldalon

Múltidéző sajtótájékoztató (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Múltidéző sajtótájékoztató (Videó)

2022 augusztus 15 - hétfő
A jótékonysági és családi nap mellett múltidéző sajtótájékoztatót is tartottak szombaton az Aquacityben. Az eseményen az idén 20 éves komplexum történetére tekintettek vissza, illetve a következő időszak terveiről esett szó.

Balaicz Zoltán polgármester a 2002-es megnyitó kapcsán személyes emlékeit idézte fel. A látványos elemekben bővelkedő rendezvény – mint mondta – csupán az azt követő mozgalmas két évtized kezdete volt. Az önkormányzat a nyitás óta jelentős összegeket fordított a vízi vidámpark fejlesztésére.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Ez nem véletlen, hiszen a létesítményben számos olyan attrakció található, amely az ide látogatók kikapcsolódását és feltöltődését szolgálja. A hazaiakon kívül külföldről is rendszeresen érkeznek vendégek, akik korösszetétele széles skálán mozog.

Bánhegyi Péter, a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. ügyvezetője:

Balaicz Zoltán végül egy elismerő oklevél átadásával köszönte meg az Aquacity üzemeltetőinek, az itt dolgozóknak azt a munkát, mellyel ezt a helyet a megyeszékhely turizmusának meghatározó elemévé tették. Elhangzott még, hogy további tervek is vannak, miszerint a szükséges javítások mellett új csúszdákkal, valamint medencékkel bővítenék a kínálatot.

Sz.E./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: