keresés a weboldalon

70 éves a Városgazdálkodási Kft.

Zalaegerszeg címer
Hírek

70 éves a Városgazdálkodási Kft.

2022 július 01 - péntek
70 éves a Városgazdálkodási Kft. A jubileum alkalmából tartott ünnepségre – ahol többen elismerést vehettek át -, a cég valamennyi dolgozóját meghívták.

A Zala Senior táncegyüttesének Kalotaszegi nyitányát követően Horváth István mondott beszédet. A Kft igazgatója felidézte a XIX. századig visszanyúló cégtörténet állomásait, kiemelve a korábbi városvezetők, Kovács Károly és Czobor Mátyás érdemeit. Mint mondta, máig ható, fontos szerepük van az élhető településkép kialakításában. A több, mint 7 évtizedet felölelő, jelenleg mintegy 110 főt foglalkoztató cég tevékenysége ma is szerteágazó.

Horváth István, ügyvezető igazgató, Városgazdálkodási Kft.:

A rendezvényen részt vett Balaicz Zoltán polgármester, aki díszoklevéllel ismerte el a Városgazdálkodási Kft. kollektívájának munkásságát. Mint mondta, ezt már megelőzte egy emlékplakett átadása.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az eseményen Vigh László országgyűlési képviselő mondott pohárköszöntőt, aki a sokak számára láthatatlan, ám annál fontosabb munka jelentőségére világított rá.

Vigh László országgyűlési képviselő:

Oklevelet és jutalmat kapott Berkiné Imre Alíz, Kovács Brigitta, Konkoly József, Nyári István, Horváth Károly, Bódis Tamás és Kovalcsik Miklós.

Sz.É./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: