keresés a weboldalon

Évadzáró a Griffben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évadzáró a Griffben (Videó)

2022 június 08 - szerda
Sikeres évadot zárt a Griff Bábszínház, melynek tevékenységét társulati ülésen értékelték. Működésüket a korábbi években a pandémia nehezítette, ám 2021/2022-ben már nem kellett előadásokat elhalasztani, a közönség pedig visszatért a teátrumba.

Ebben a szezonban közel 24 ezren váltottak jegyet, illetve bérletet az egyes produkciókra. A műsortervet magyar népmesékből állították össze, s látványos, izgalmas bábjátékokat jelenítettek meg a színpadon.

Szűcs István, igazgató, Griff Bábszínház:

A bábszínház 230 előadással várta a közönséget. Szolnok Ágnes 167 produkcióban lépett fel, így ő vehette át a legtöbbet játszó színész díját. Mint fogalmazott: valamennyi szerepe különleges volt.

Szolnok Ágnes, bábművész, Griff Bábszínház:

Az eseményen Balaicz Zoltán mondott köszöntőt. A polgármester hangsúlyozta: a társulat tagjai kiváló munkát végeztek, s a nehézségek ellenére is megőrizték a megszokott színvonalat.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A díszleteket szállító teherautó életkora is elérte már a 18 évet. Jövőre – részben önkormányzati forrásból és pályázati támogatásból – ezt a járművet szeretnék lecserélni. Ami pedig az új évadot illetti: az első bemutató a Csipkerózsika lesz, melynek próbái augusztus 22-én kezdődnek.

K.I./F.M.

Tartalom megosztása: