keresés a weboldalon

Street Food Weekend (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Street Food Weekend (Videó)

2022 június 02 - csütörtök
Ismét megrendezik a Street Food Weekend-et Zalaegerszegen. A város főterén június 10-12-ig, 20 foodtruck várja majd az ínyenceket.

Három évvel ezelőtt, 2019-ben a koronavírus-járvány előtt tartották meg utoljára ezt a sokak körében méltán népszerű rendezvényt. Az autók az ország különböző pontjairól érkeztek. Csakúgy, mint most, akkor is több újdonságot vonultattak fel a szervezők.

Horváth Szilárd, szervező, Street Food Weekend:

A rendezvény egyik fontos eleme még a zenei kínálat. Idén ez szintén bővül. A szombati Street Electronic mellett egy másik zenei stílust is bemutatkozik.

Simon Tamás, tulajdonos, Mimosa Lounge:

Elengedhetetlenek a város életében az ilyen közösségformáló rendezvények – mondta Balaicz Zoltán. A polgármester hangsúlyozta, hogy fontos biztosítani a minőségi kikapcsolódást a helyiek számára.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A jövő hétvégi eseményen – a szakmai zsűri és a közönség által – megválasztják a város kedvenc food truckját. Emellett egy karitatív tevékenységhez is csatlakoznak, így a helyi gyermekotthon 24 lakóját megvendégelik. A teljes forgalom 1%-át pedig felajánlják a szervezet számára.

Gy.A./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: