keresés a weboldalon

Hivatalosan is megnyitották (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hivatalosan is megnyitották (Videó)

2022 április 28 - csütörtök
Megnyitotta kapuit az Alsóerdei Sport- és Élménypark. Noha a létesítmény csaknem egy hete látogatható, az ehhez kapcsolódó ünnepség az eső miatt elmaradt. Tekintettel arra, hogy a módosított időpontban is rossz idő volt, csak projektzáróra várták az újságírókat.

A nagyobb rendezvényeket családi nappal pótolják majd. Erre a sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester tett ígéretet. Mondván, céljuk a kedvező feltételek megteremtése a szabadidő eltöltéséhez. Ennek egyik módja, hogy a szolgáltatások többségéért nem kell fizetni.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

Vigh László országgyűlési képviselő kiemelte a konferencia-turizmus megyeszékhelyi szerepét. Mint rámutatott, a tesztpálya és az ipari fejlesztések miatt egyre többen érkeznek ide befektetési szándékkal.

Vigh László országgyűlési képviselő:

A Sport- és Élménypark a Modern Városok – és a Településfejlesztési Operatív Program részeként készült el. Most az az 5.2 milliárdos fejlesztési terv első üteme valósult meg, ahol egyebek mellett játszópark, rekortán futópálya, kresz-pálya, kalandpark és mászófal is várja a vendégeket.

N.J./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: