keresés a weboldalon

Bokrétaünnep a Zalaconál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bokrétaünnep a Zalaconál (Videó)

2014 június 23 - hétfő
Egymásra van utalva a gazdaság minden szereplője, és a siker csak közösen érhető el. Ezt mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke Zalaegerszegen, a Zalaco Zrt. több mint egymilliárd forintos beruházással épülő új üzemének bokrétaünnepségén.

A sütőipari vállalkozás gyártókapacitása háromszorosára nő, és további 51 embernek teremt munkalehetőséget. Az unió és az állam a termelőbázis kiépítéséhez 312 millió forintos támogatást biztosít. A Zalaco az árbevételt teintve országosan a második helyen áll, és különleges árpolitikát alkalmaz.

– Azt gondolom, egyedülálló az az üzletpolitika, amit a kiskereskedelmi hálózatunkban alkalmazunk – mondta Berta László, a Zalaco Zrt. vezérigazgatója.

Kövér László hangsúlyozta: a cégek részt vesznek a közteherviselésben, adót fizetnek, megfelelő munkahelyi feltételeket teremtenek dolgozóiknak. És ha a vállalkozások megkapják a lehetőséget, s ezzel élni tudnak, akkor növekszik a gazdaság.

Mint Vigh László országgyűlési képviselő jelezte: a gazdaság szereplőinek is segítséget nyújt a kormány.

Az Északi Ipari Park fejlesztése sikertörténet, fogalmazott Gyutai Csaba. Több cég települt ide, értéket és munkahelyeket teremtve.

Hamarosan egy német nagyvállalat érkezik az ipari parkba. Az a beruházás a legnagyobb lesz a városban a Flextronics betelepülése óta.  

P.Á./N.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: