keresés a weboldalon

Új dékán a BGF gazdálkodási karának élén (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új dékán a BGF gazdálkodási karának élén (Videó)

2014 január 16 - csütörtök
Új dékánja van a BGF Zalaegerszegi Gazdálkodási Karának. Solt Katalint Halász Imre váltotta a poszton. A korábbi dékán nem szakad el az intézménytől, hiszen tanszékvezetőként, oktatóként és a tudományos programok irányítójaként tovább dolgozik.

A Budapesti Gazdasági Főiskola eddigi tudományos rektorhelyettese egészségügyi okok miatt lemondott, helyére Solt Katalint nevezte ki a BGF vezetője. Feladata lesz többek között a hallgatói tehetséggondozás, a kutatóközpont felügyelete, és az is, hogy az intézmény megfeleljen az alkalmazott tudományok főiskolája címnek.

A BGF Zalaegerszegi Gazdálkodási Karát a jövőben Halász Imre vezeti, aki az intézmény szerdai nyílt napján arra biztatta a fiatalokat: válasszák ezt az iskolát, hiszen tudásuk és diplomájuk versenyképes lesz a piacon.

A nyílt nap résztvevői a kar két hagyományos képzése mellett az újabbakkal, a gazdaságinformatikai, illetve a közszolgálati szakkal is megismerkedhettek. Az előadók számos érvet sorakoztattak a BGF mellett.

A BGF-en nemcsak alap-, hanem mesterszakon is lehet tanulni. Az első, egyetemi szintű pénzügyi diplomával rendelkezők idén nyáron végeznek.

P.Á./P.B.

Tartalom megosztása: