keresés a weboldalon

Jótékonysági főzés az AquaCityben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági főzés az AquaCityben (Videó)

2013 augusztus 12 - hétfő
A jó idő és a jótékonysági program sokakat vonzott vasárnap az AquaCitybe. Tizenkettedik alkalommal tartottak főzőversenyt a strandon. A résztvevők ezúttal a város virágosításért több mint 3 millió forintot gyűjtöttek.

Huszonöt csapat vett részt az AquaCityben rendezett jótékonysági napon. Városi cégek, egyesületek, alapítványok, diákok sütöttek-főztek a város virágosításáért. 
A Városgazdálkodási Kft. külön szívügyének tekintette a gyűjtést, így egy igazán ízletes vízparti fogással, grillezett pisztránggal várta az adakozó strandolókat.  
Balaicz Zoltán felsőoktatásért felelős alpolgármester az önkormányzat csapata mellett, több fiatalokból álló szervezetet is erősít. A hagyományokhoz híven azonban elsősorban a zalaegerszegi főiskolások csapatának tagja.


A felsőoktatási intézmények csapata már-már üzemi mennyiségben sütötte a palacsintákat, a vásárlók közel 20 féle ízesítésből választhattak. Ezzel a kínálattal idén is ők gyűjtötték a legtöbb adományt. 
Gyutai Csaba polgármester oklevéllel jutalmazta a jótékonyság résztvevőit.


A jótékonysági főzésen több mint 3 millió forintot gyűjtöttek, emellett városi cégek felajánlásai is segítik a tervek megvalósítását. 
DZsu/T.S.
Fotó: Péter Zsombor

Tartalom megosztása: