keresés a weboldalon

Ovis szombat

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ovis szombat

2013 március 05 - kedd
Február 4-én ovis szombat volt az iskolánkban. Minden évben tartanak ilyet, hogy a nagycsoportos ovisok megismerhessék az iskolát és a leendő tanáraikat. Mi is elmentünk, mivel a kisöcsém nagycsoportos. Én is mentem velük, mert kíváncsi voltam, hogyan tetszenek neki a programok.

Először a nagy tornaterembe mentünk, ahol az iskola alsós tanulói adtak elő különböző műsorokat, a végén, azok az ovisok, akiknek kedve volt mozogni, tornázhattak Anita nénivel.

Ezután a tanár nénik már az osztályokban vártak bennünket. Én már negyedikes vagyok, úgyhogy a jövő tanévben az én helyemet veheti át az öcsém a tanító néniknél.

A mi osztályunkban a leendő 1.a-s gyerekeket várta Bea néni és Márti néni. Az ovisok kipróbálhatták az interaktív táblát is, ami nagyon tetszett nekik. Elmentünk az angol tanár nénikhez is, ahol angol interaktív táblával várták a gyerekeket.

A testvéremnek ez is nagyon tetszett. Végezetül visszamentünk a tornaterembe, ahol focizni és kosarazni lehetett. Ez a szombat délelőtt nagyon jól telt el. A testvérem azt mondta, hogy már nagyon várja a sulit.

Matolcsi Kíra 4.a osztály
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: