keresés a weboldalon

Noel rajzkiállítása

Zalaegerszeg címer
Hírek

Noel rajzkiállítása

2013 február 08 - péntek
2013. február 6-án került sor osztálytársam, Lenk Noel rajzkiállításának megnyitójára, amit a József Attila Városi Könyvtárban rendeztek meg.

Az egész osztály elment a nagy eseményre. Nemcsak a képekre voltunk kíváncsiak, hanem egy kedves műsorral is készültünk. Ebben a kis produkcióban osztályunk tanulói verset szavaltak a színekről, állatokról, az alkotás szépségéről. Erika néni, aki a rajzot is tanítja nekünk, beszédet mondott.

Az eseményre a Zalai Hírlap fotósa is eljött, sok képet készített az előadásról és rólunk is.

Ezután megcsodálhattuk fiatal művészünk huszonnégy alkotását. A rajzokat mindannyiunk gyönyörűnek, részletesnek találta. Azt is megállapítottuk, hogy Noel a kék színnel picit nehezen bánik. Láthattunk pár gyurmából és agyagból készült művet is. Sokaknak legjobban a két gyík tetszett, aki tojásokért harcoltak. Sok más állatot is készített, a bárányt, ami eldőlt, legtöbben viccesnek találták.

A nézelődés után társunk családja megvendégelt bennünket egy kis itallal és édességgel. Amíg csipegettünk, kérdéseket tettünk fel Noelnek a rajzokkal kapcsolatban. Nemsokára azonban vissza kellett mennünk az iskolába.

Osztálytársunk példáját követve sokan szeretnének kiállítást szervezni rajzaikból, hogy ők is „megmutassák magukat”.

Mészáros Sára
4.c
Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola

  

Tartalom megosztása: