keresés a weboldalon

Befejeződött a Csarnok Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Befejeződött a Csarnok Kupa (Videó)

2013 február 04 - hétfő
Az elmúlt hétvégén két napon keresztül zajlottak a Csarnok Kupa küzdelmei. A kispályás teremlabdarúgó viadal felnőtt mezőnyébe 17 gárda nevezett. A szervezők az indulókat két csoportba osztották be, amelyeket két egykori ZTE-legendáról Madár Gáborról, és Mihalecz Istvánról nevezték el.

Az első nap, szombaton a Mihalecz-csoport küzdelmeit rendezték. Itt kilenc együttes feszült egymásnak. A mérkőzések 1×15 percig tartottak, és a kezdetektől fogva kiélezett meccseket láthattak a kilátogató nézők.

Horváth Zsolt – tornaigazgató:


A Mihalecz- csoportban szerepelt a – a futsal válogatott Bita Lászlóval felálló- Betti Cuki gárdája is. A csapat állandó résztvevője a zalai teremlabdarúgó viadaloknak. A Csarnok Kupán is az egyik favoritnak számítottak

Bita László – Betti Cuki:


A Betti Cuki csapata első helyen jutott tovább a csoportjából. Mögöttük a csesztregi Dél Zalai Egyesült Takarékszövetkezet, és a Teskánd csapata végzett. A negyedik továbbjutó helyért folyó harcot a több győzelem okán a Sehol SE nyerte.

Vasárnap a Madár Gábor-csoportban is hasonlóan kemény volt a vetélkedés. Innen a Trió Egerszeg, a keszthelyi Café Róma, a zalaegerszegi Szőnyegország, és a zalalövői Szerszámsziget együttese jutott a legjobb nyolc közé.

A helyosztókon már 2×10 percig tartottak a mérkőzések. A döntőt végül 3-0-ra a csesztregi Dél Zalai Egyesült Takaréékszövetkezet nyerte, így 2013-ban őket illeti a Csarnok Kupa Felnőtt vándorserlege és a vele párosuló pénzjutalom.

Az ezüstéremmel, és a 100 000 Ft-os jutalommal a keszthelyi Café Róma csapata térhetett haza. A bronzmérkőzésen a Betti Cuki 2-0-ra verte a Sehol SE csapatát, így az 50 000 Ft pénzdíj őket illette.

A legjobb kapusnak Sinkó Vilmost (Betti Cuki), a legjobb játékosnak Bita Mátyást (Sehol SE) választották, míg a gólkirály Pethő János (Dél-zalai Takarékszövetkezet) lett.

Gy.M./N.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: