keresés a weboldalon

Átadták a Mould Tech Kft. új üzemcsarnokát (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a Mould Tech Kft. új üzemcsarnokát (Videó)

2013 január 22 - kedd
Átadták a Mould Tech Kft. zöldmezős beruházásában elkészült 1500 négyzetméteres új üzemcsarnokát és irodaépületét. A fél milliárd forintos összköltséghez közel 100 millió forint állami támogatást nyertek. A cég elsősorban szerszámgyártással foglalkozik, főleg az autó- és az elektronikai ipar beszállítójaként.

Március végén tették le az alapkövét az új csarnoknak, ma pedig Fábián János a kivitelezést végző cég vezetője hivatalosan is átadta az épület kulcsát Molnár Gábornak, a Mould Tech ügyvezetőjének.  
Az itt készített szerszámokat elsősorban az autóipar, továbbá háztartási és szórakoztató elektronikai termékgyártók, a gyógyszeripar, orvosiműszer-gyártók rendelik meg. Molnár Gábor, a Mould Tech ügyvezetője mérföldkőnek nevezte az új finommechanikai csarnokot.

A kapacitás növekedése miatt már új megrendelések is érkeztek. Csizmadia Norbert tervezéskoordinációért felelős államtitkár videóüzenetében méltatta a megyeszékhelyen tetten érhető fejlődést.

A kormányzat szándéka – miszerint a térség a járműipar kiemelt szereplőjévé válik – Zalaegerszeg életében több befektetőt is jelent- hangsúlyozta Gyutai Csaba polgármester.

A Mould Tech várhatóan már jövőre tovább fejleszti az üzemét.

 

S.Z./N.G.
Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: