keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Rendkívüli diák-önkormányzati ülés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Rendkívüli diák-önkormányzati ülés (Videó)

2012 október 03 - szerda
Rendkívüli diák-önkormányzati ülést tartottak ma a Landorhegyi Általános Iskolában. A rendezvény egyben találkozó is volt Balaicz Zoltán alpolgármesterrel, akitől több kérdésre is választ vártak a tanulók.

Az első kérdést Mátai Ferenc igazgatónak tette fel Tóth Bence a Diák Önkormányzat elnöke, majd Balaicz Zoltán alpolgármestert faggatta: 

Bence további kérdéseket is tolmácsolt, mégpedig azokat, melyeket jó előre maguk a diákok fogalmaztak meg. Így az alpolgármester válaszolt arra, hogy van-e kedvenc időtöltése, szokott-e sportolni, s mi a véleménye a Landorhegyi Iskola adottságairól. 

Látogatásának tapasztalatait összegezve Balaicz Zoltán kiemelte, hogy a diákok által megfogalmazott véleményekre rendszeresen számít a város, s az utóbbi években már egyféle partneri viszony alakult ki a települési és a diák önkormányzatok között. 

Az ilyen és ehhez hasonló találkozókat az iskola vezetése és a pedagógusok is fontosnak tartják, ezért is gondolták évekkel ezelőtt, hogy hagyományt teremtenek- tudtuk meg Konrád Zsoltné pedagógustól. 

A rendkívüli landorhegyis diák önkormányzati ülés végén a diákok arra a játszódomra invitálták Balaicz Zoltánt, melyet nemrégiben ő maga avatott fel. 

 V.N./B.P.

Tartalom megosztása: