keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Közgyűlés után (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közgyűlés után (Videó)

2012 szeptember 13 - csütörtök
Közgyűlés utáni sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Gyutai Csaba polgármester és Kovács Gábor jegyző. A képviselők tegnap összesen 35 napirendi pontot tárgyaltak. Ezek közül Gyutai Csaba a leglényegesebbeknek a költségvetéssel közvetlenül összefüggésben állókat jelölte meg.

Amint azt Gyutai Csaba polgármester bejelentette, a Közgyűlés hozzájárult ahhoz, hogy a Csipke parkolóházat a Városgazdálkodási Kft. az átadás-átvételt követően e hónap 19-től 30-án 24 óráig díjbeszedés nélkül üzemeltesse. Ugyancsak egyetértését adta a közgyűlés ahhoz, hogy a 2013. január elsejével létrehozandó Járási Hivatal ingyenesen használja a Kazinczy tér 4-es szám alatti ingatlant, ahol jelenleg a Népjóléti Osztály működik. A polgármester szólt arról is, hogy az önkormányzat több olyan anyagi forráshoz jutott, ami biztonságosabbá teszi a város gazdálkodását.

Kovács Gábor jegyző néhány önkormányzati rendelet módosításáról tájékoztatott. Ezek egyike az Egerszeg Kártyát érintette.

Kovács Gábor elmondta még, hogy változott a haszonállatokra és a kedvtelésből tartott állatokra vonatkozó rendelet is. Oly módon, hogy egyebek mellett a darabszámra vonatkozóan megszűnt az önkormányzat eddigi korlátozási lehetősége.

V.N./B.P.

Tartalom megosztása: