keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Évadzáró a Kvártélyházban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évadzáró a Kvártélyházban (Videó)

2012 augusztus 28 - kedd
Véget ért a Kvártélyház Szabadtéri Színház 6. évada. Vasárnap a Hotel Mentohollal búcsúztatták a nyarat. Idén közel 9000-en látták a társulat előadásait.

Egy bűnügyi társasjátékkal, a Hajmeresztővel indította a Kvártélyház a nyári évadot. Ezúttal a nézők is bekapcsolódhattak a történetbe. Rosetti felügyelővel közösen nyomoztak és ötleteik alapján maguk formálták az előadást. A szabadtéri színháznak idén nem ez volt az egyetlen újdonsága. A The Hungarian Blues Brothers az ismert kultuszfilm a Blues Brothers alapján készült. Az alkotók azonban gondoskodtak róla, hogy igazi magyar történetet vigyenek színpadra . A zenés találmányként aposztrofált darab főszereplői Hajdú Steve és Kálloy Molnár Péter voltak. A nyár záró darabaja a már 4 éve töretlen sikerrel játszott Hotel Menthol volt. Tompa Gábor a Kvártélyház ügyvezető igazgatója elmondta sikeres volt a nyári évad.

A Kvártélyház társulata Zalaegerszeg mellett fellépett, Martfűn, Zalakaroson, Szarvason ahol ezren voltak kíváncsiak egy-egy előadásra. A nézőszámot idén közel 9000-re becsülik a szervezők. Gyutai Csaba polgármester is pozitívan értékelte a szabadtéri színház működését.

Bár a szabadtéri színház erre az évre elbúcsúzott, szombaton elindult a Kvártélyház utazó, elsőként Nemesrádón léptek fel, ezután jó néhány zalai településre is ellátogatnak majd.

DZsu/P.B.-E.K.

Tartalom megosztása: