keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Átadták a 25 ezredik Egerszeg Kártyát (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a 25 ezredik Egerszeg Kártyát (Videó)

2012 augusztus 07 - kedd
A 25 ezredik Egerszeg Kártyát vehette át ma a tulajdonosa. Az ebből az alkalomból rendezett rövid ünnepségen elhangzott: a kiváltáskor mindössze kettőezer forintba kerülő kártya ára a kezdetektől változatlan, holott többféle kedvezményre jogosít. Ezek mértéke 10 és 50% között mozog.

Az önkormányzat 2003-ban határozott arról, hogy bevezeti az Egerszeg Kártyát, melynek népszerűsége azóta is töretlen. Ezt alátámasztva Balaicz Zoltán alpolgármester néhány adatot ismertetett, miszerint az első évben már csaknem két és félezren éltek a lehetőséggel. 2006-ban például 3400-an, 2007-ben pedig közel 4 ezren szerepeltek az igénylők között. Előzetes becslések arra mutatnak, hogy számuk idén csúcsot dönt. Balaicz Zoltán úgy véli, hogy az Egerszeg Kártya nem csupán kedvezményekhez juttatja tulajdonosaikat, de mára már jelzés értékűvé is vált.

A 25 ezredik Egerszeg Kártya bortokosa, a Kölcsey Gimnázium tanulója Ríz Martin – ahogy mondani szokták-, előre megfontolt szándékkal váltotta ki a plasztik kártyát. Ugyanis korábban már eldöntötte, hogy melyek lesznek azok a rendezvények, melyeken feltétlenül használni fogja.

Ríz Martin a 25 ezredik Egerszeg Kártyán kívül egy ajándékcsomagot is átvehetett Balaicz Zoltán alpolgármestertől.

V.N./N.G.

Tartalom megosztása: