keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szombaton jótékonysági buli az AquaCity-ben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szombaton jótékonysági buli az AquaCity-ben (Videó)

2012 augusztus 06 - hétfő
Idén tizenegyedik alkalommal tartanak jótékonysági napot az AquaCity-ben. Augusztus 11-én, szombaton kedvezményes belépőkkel, főzőversennyel és szórakoztató programokkal várják a látogatókat. A nap bevételét kerékpár-tárolók kialakítására fordítják. Minderről hétfőn számoltak be a város és a vízi-vidámpark vezetői.

A vízi-élményparkban már 2002-ben, a nyitás évében rendeztek hasonló akciót.
Balaicz Zoltán alpolgármester elmondta: minden évben rendkívül sikeresek voltak a jótékonysági családi napok. Idén kerékpár-tárolók kialakítására fordítják majd a befolyt összeget. Három-három és fél millió forintos bevételre számítanak – ha ez az összeg nem fedezi a kerékpár-tárolók kiépítésének költségeit, az önkormányzat kiegészíti a keretet.

Pál Petra, az AquaCity sajtófelelőse arról beszélt, hogy augusztus 11-én, a jótékonysági családi napon minden zalaegerszegi lakos egységesen ezer forintos jeggyel léphet be a vízi-vidámparkba, és ezzel valamennyi szolgáltatást használhatja.

Természetesen lesznek szórakoztató rendezvények is: délután fellép többek között a Kvártélyház és Griff Bábszínház társulata, most először látványos divatbemutatóra és számítani lehet.

Idén is megtartják a hagyományos főzőversenyt – eddig 17 csapat jelentkezett.

Hogy pontosan hány kerékpár-tároló épülhet a jótékonysági nap bevételéből, egyelőre nem tudni – annyi azonban bizonyos, hogy a terv illeszkedik a fiatalok sportolását és az ökováros fejlesztését segítő programhoz.

yr/B.P.

Tartalom megosztása: