keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csillag Kupa tizedszer (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csillag Kupa tizedszer (Videó)

2012 augusztus 03 - péntek
Tizedik alkalommal rendezi meg a város önkormányzata az Augusztusi Csillag Kupát. A verseny célja a sportbarátságok építése és a kispályás labdarúgó hagyományok erősítése. A Csillag Kupa különlegessége, hogy az esti órákban játsszák így a reflektorok mellett a csillagfényes égbolt megvilágításban focizhatnak a csapatok.

Tavaly 3 női és 17 férficsapat nevezett. A tornán összesen 200-an vettek részt. Az első helyezést a Betti cuki csapata nyerte a verseny fennállása óta harmadszor. Hasonló érdeklődésre számít idén is a Művelődési- és Sport Osztály, eddig 8 csapat jelentkezett a kupára.

A Csillag Kupára bárki jelentkezhet. A korábbi években nemcsak Zalaegerszegről, hanem a környező településekről is szép számmal érkeztek a nevezések. Az amatőröktől, a baráti társaságokon át, orvosok és közéleti személyiségek is jelentkeztek a tornára. A szervezők idén is női és férfi kategóriában várják a jelentkezőket, akik 3 pályán mérhetik majd össze tudásukat – tudtuk meg Szebeny Pétertől a Művelődési- és Sportosztály sportügyi szakreferensétől.

Jubileumi évéhez érkezett a Csillag Kupa, ez lesz ugyanis a tizedik. Ahogy a korábbiakban most is jó hangulatú versenyre várják a játékosokat, akik közül a legjobb csapat elnyerheti majd a Csillag Kupát.

DZsu/NG

Tartalom megosztása: