keresés a weboldalon

Bajnokavató Andráshidán (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bajnokavató Andráshidán (Videó)

2012 június 18 - hétfő
A Tarr-Sprint Andráshida labdarúgó csapata 2008-ban tért vissza az NB III Bakony csoportjából a Zala Megyei Labdarúgó Bajnokság I. osztályába. A hidaiak azóta 3 arany-, és 1 ezüstérmet gyűjtöttek be.

Idén nagy bravúrt hajtott végre a sárga-kék együttes. Óriási küzdelemben megvédték tavalyi elsőségüket. Ezt már az utolsóelőtti fordulóban bebiztosították az egerszegiek, miután Egerváron 1-0-ra nyertek. Ám ennek ellenére a záró körben újabb győzelemmel szerettek volna búcsúzni lelkes közönségüktől- tudtuk meg Kugler Lászlótól, a Tarr-Sprint Andráshida SC elnökétől.

Az utolsó fordulóban az egykori válogatott labdarúgóval, Sebők Józseffel felálló Lenti gárdája érkezett Andráshidára. A meccs előtt már felfokozott volt a hangulat, mindenki a nagy ünneplésre készült. Ehhez jó „bemelegítőt” adott az ifjúsági csapat 2-0-s győzelme.

A felnőtt mérkőzés előtt a kezdőrúgást Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere Gyutai Csaba, és az andráshidai foci csapat főszponzora Tarr János végezte el.

A meccset aztán a vendégek kezdték jobban, mivel mindjárt a találkozó elején kiharcoltak egy 11-est. Ám a hazaiak kapusa, Osbáth hatástalanította a lentiek büntetőjét. Ezek után átvette az irányítást az Andráshida. Már az első félidőben Kovács, és Sági Gábor góljaival 2-0-ra vezettek. A fordulás után Völgyi révén még szépíteni tudtak a vendégek, de a hidai győzelmet így sem veszélyeztették.

A mérkőzés után az Andráshida játékosai átvehették az aranyérmeket, majd kezdődhetett a bajnoki fieszta! Az este a Delta együttes koncertjével, és tűzijátékkal zárult.

Az Andráshida mögött a megyei bajnokság második helyén a Csesztreg, a harmadikon pedig a Zalalövő csapata végzett.

GyM/N.G.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: