keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szponzori szerződés a Sensolite és a Zala Volán ZTE NKK között (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szponzori szerződés a Sensolite és a Zala Volán ZTE NKK között (Videó)

2012 május 09 - szerda
Rendszeres fényterápia a Zala Volán ZTE női kosárlabda-csapatának – erről írtak alá szerződést szerdán a klub és a Sensoilte Zalaegerszegi Fényterápiás Központ vezetői. A különleges eljárás javítja a sportolók szellemi és fizikai erőnlétét, és meggyorsítja sérüléseik gyógyulását.

A mintegy 8 millió forintos szponzori szerződés elsősorban profi egészségügyi hátteret biztosít a ZTE kosarasainak, de főleg a lányoknak. A női kosarasok már eddig is havi 100-100 órában vették igénybe a kezelést.

A sportolók szerint hatásos az eljárás, és hisznek is benne – ezt állítja a ZTE NKK csapatkapitánya, Szélesy Judit.

– A terápia nagyon sokat segít az erőnlét, a szellemei és fizikai kondíció megtartásában, sérülések esetén pedig jelentősen meggyorsítja a gyógyulást – mondta a sportoló, hozzátéve: a kellő hatáshoz elengedhetetlen a rendszeresség is. És persze hinni is kell benne.

A szerdán megkötött szponzori szerződés ugyan a játékosok egészségi-erőnléti állapotát javítja, de a csapatot másképp is erősíteni szeretnék – hangsúlyozta a Zala Volán ZTE NKK ügyvezetője, Tóth László. A csapat jelenleg a női NB I. A. csoportjának 4. helyén áll, de új játékosok szerződtetésével esély lehet az előrelépésre is.

A Sensolite fényterápiáját egyébként már rendszeresen használják a férfi vízilabda- és jégkorong válogatott tagjai, a kajak-kenusok és a kézilabdázók is.

yr/T.S.

Tartalom megosztása: